pensionatet10.jpg

INREDNING
PRIVAT


SMALL

INREDNINGSINSPIRATION

Står du still hemma? Vill göra om något men vet inte vad eller hur? Eller har du drabbats av en klassisk hemmablindhet? Inget ovanligt och det ordnar vi med det här inredningspaketet.

Läs mer . . .

MEDIUM

INREDNINGSHJÄLP

Detta är när du behöver lite mer av oss. Kanske har du inte tid eller möjlighet till att springa runt på stan eller kolla möbler själv. Då skapar vi det åt dig!

Läs mer . . .

I samarbete med Jysk Piteå

I samarbete med Jysk Piteå

 

IMG_4088.JPG

INREDNING FÖR FÖRETAG


SMALL

SMALL - INREDNINGSCOACH

Vi kommer och hälsar på hos er och går igenom fikarummet, hallen eller placet. Lyssnar på önskningar och vilka problem ni upplever och tillsammans bollar vi idéer och nya lösningar.

Läs mer . . .

MEDIUM - INREDNINGSHJÄLP

Här får ni lite mer, en större satsning där ni vill ha mer hjälp med tydligare och bättre resultat. Vi gör en idéplan med lösningar för färger, belysning, möblering efter ert behov för funktion och önskan.

Läs mer . . .

LARGE - VI GÖR NI PEKAR

Som medium-paketet, men här fixar vi allt. Vi projektleder hela renoveringen, har kontakt med byggare, målare och elektriker. Lämna över det till oss och kliv in i en ny fantastisk arbetsplats, där ni get some shit done.  

Läs mer . . . 

 

 

FullSizeRender-1.jpg

GRAFISK FORM

Ny logga? Klistermärken? Gnuggis? En helt ny grafisk profil? Skattkarta? En tapet gjord bara för dig? Förpackning till din produkt? Folder? Infoblad?

Ja detta är några förslag som vi kan utveckla och formge åt dig. Vi sätter ditt företag i form, gestaltar er i bild, textform, typsnitt och färger. Er kommunikation måste vara lika bra som det ni säljer.

Kontakt

 

IMG_4106.JPG