INREDNING
FÖRETAG


Torsdagsmorgon och du kliver in genom dörren på jobbet. Du hänger av dig kläderna i en strukturerad hall som du blir glad av. Du går vidare och tar en sväng in i caféet på jobbet, säger god morgon till någon och tar din kaffekopp med dig in på rummet. Och du säger ofta till människor du möter och pratar jobb med att ni har det så nice på jobbet. Platsen ger energi och man känner sig glad av att vara där. Det är lätt att hålla ordning och det är en härlig stämning!

Inte?

Kan det vara så att det är kalt, opersonligt och en rätt trött känsla. Er miljö är lika grå som kopieringsapparaten. Då är det dags att göra något åt detta. Här finns det tid och pengar att tjäna. Inspirerande arbetsmiljö = arbetsflow, en mer välmående personal och visar era kunder vem ni är som företag ända ut i fingerspetsarna.

Företagsbranding i alla vrår och det är i detaljerna man kan göra stordåd.

 
 

SMALL - INREDNINGSCOACH

Vi kommer och hälsar på hos er och går igenom fikarummet, hallen eller placet. Lyssnar på önskningar och vilka problem ni upplever och tillsammans bollar vi idéer och nya lösningar. Efter vårt möte går vi tillbaka till oss och samlar ihop alla våra tankar och skapar ett inspirationsblad till er. Med råd och tips som ni kan tar er vidare med.

Pris: 1500 kr ex moms (ett rum)

 
 

MEDIUM - INREDNINGSHJÄLP

Här får ni lite mer, en större satsning där ni vill ha mer hjälp med tydligare och bättre resultat. Vi gör en idéplan med lösningar för färger, belysning, möblering efter ert behov för funktion och önskan. Detta går vi tillsammans med er igenom och skapar en individuell genomförandeplan för er. Vi levererar senare denna tillsammans med en moodboard och inköpslista där ni sedan tar vid och genomför.

Kontakta oss för offert

 
 

LARGE - VI GÖR NI PEKAR

Man ska göra det en är bäst på och tid är pengar. Som medium-paketet men här fixar vi allt. Vi projektleder hela renoveringen, har kontakt med byggare, målare och elektriker.

Lämna över det till oss och kliv in i en ny fantastisk arbetsplats, där you get some shit done 

Kontakta oss för offert